Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Tuesday, October 26, 2010

So Hot by UMP student..

Assalamualaikum w.b.t dan salam lewat malam




alhamdulillah hari ini aku sihat lagi dan bleh lagi brblogging macam biasa,sebelum aku tido ingin aku meluahkan sesuatu tentang maklumat yang aku baru dapt td.

iaituuu...schedule exam kami yang agak sengal ubi kayu mangkuk jamban tembikai susu..yang di buat oleh insan yang amat berhati perut...fuhhh emo giler malam ni...

tjuk entry xda kaitan pon dengan kumpulan wonder gurls k...ngeee

hurm baru2 ni kami dan persatuan fakulti ada menghantar permohonan pertukaran bagi jadual kerana ia agak munasabah kot...final exam tue bukan test.ada segelintir pelajar fakulti kami(termasuk aku) menetap d gambang namun kena amik final kat pekan sejam perjalanan of koz tubuh n minda da penat masa sampai.nak jawab paper pon xda mood.kalau test xda efek sangat tapi yang skarang ni final besar efek dia.

setelah agak sebulan kami bereport2 last result makin teruk di buatnya, nak kata kami dan persatuan fakulti x bagi kerjasama,rasanya da bagi full cooperation da kat pihak yang berkenaan siap buat list lagi pelajar mana yang nak amik paper kat gambang n yang nak amik kat pekan.lain kami mintak lain kami dapat, makin teruk adalah..

last2 result keluar tadi, (nak senang kerja kot) dia main pindah satu seksyen terus cam kitorang even apply tuk amik kat gambang tapi x approve and still kena amik kat pekan...penat wooooo nak berjaga lagi xnak kasi terlepas bas....,tapi cam seksyen membe aku lagi kesian, di pagi hari kena datang gambang amik paper Esd (paper agak killer bleh senget pale otak jawab) dan petang hari pulak kena patah balik ke pekan untuk amik 1 lagi paper bapak killer EMT haishhhh... penat kot ke hulu ke hilir sejam atas bas. yang buat jadual ni xtaw nak kata la,x ada hati konpem ada koz manusia n sihat siap leh jatuh hati lagi ngeee...., nak kata x ada perut...siap memboroi lagi..

xpe la kami semua redha je la...da penat da gaduh ngan bapak2 ibu2 sekalian last2 membazir masa...
so nak x nak terpaksa la ikutkan je jadual itu...

So hope membe3 yang membaca entry ini dapat doakan kami dalam final nanti...

go more kelate go more...
pulun hang pulun...
hobin jang hobin...
peteh ganu peteh...
p/s:ni je yang aku taw yang lain nnt tambah sendiri k tuk t.mark...

sekian terima kasih kerana membaca...wassalam

ada sedikit video buat tatapan kawan2 yang ingin mejawab exam... get ur spirit back and dun give up..


12 comments:

suzie rahman said...

hidup student..sabo je lh skit

Tasha said...

juge sedang hot dgn jadual exam~~
tp msh nasib baik...xde la beza2 tmpt

Silent said...

eh...aq baru terbace entry ko.nak check kat ne amek exam tuh?

Anna Boleyn said...

memang tak berhati perut betul orang yang buat jadual exam tu!

btw, video bawah tu dah pernah tengok. respek betol kat dia. :)

Sara Mysara said...

simpati mmg laasimpati,,
tpi kelakar pon ade jugak,,
ehee

pape pon,,
gudluck k,,
hehehe

nk tngok video,,tpi x dan laa,,
hehehe

class dh nk start,,hehehe

Nobita Sensei said...

gambatte kudasai ne~

Eazy Izzuddin said...

hypee....

Aisyah AR said...

i love wonder girls!!

"u know coz i'm so hot! hot!"

hahahaaa!!

zmah said...

kita meneeeeeeeeeeeeeee

$h@h_Izn@n said...

hypee....

$h@h_Izn@n said...

gambatte kudasai ne~

$h@h_Izn@n said...

juge sedang hot dgn jadual exam~~
tp msh nasib baik...xde la beza2 tmpt

POst Famous

Total Pageviews