Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Wednesday, July 27, 2011

Harimau Malaya Vs Singa Purapura

Bismillahirrohmanirrahim

Salam dan selamat pagi..

Alhamdulillah setelah seminggu tiada update dan tiada bw ari ini aku free jugak selepas semua presentation dan logbook settle jadi malam ni bleh layan tengok bola harimau lawan singa hehehehe lagi satu dengar khabar malam ni pakai jersi "kurang keramat" warna kuning konpem ada yang demam tengok warna kuning nanti hahahaha  walauapa pun jersi tiada makna apa2 andai semangat juga kerjasama pasukan tiada. selamat menundukkan singa yang berpura-pura :). tinggalkan kenangan lama di singapura dan jadikan ia ikhtibar dan penglaman berharga untuk perlawanan malam ini semoga barisan malam ini tidak lagi menghampakan seperti sebelum ini...anda harapan negara bro...

Jom layan apa kata rajagopal dengan anak3 buah 'yang beliau lebih tahu ini" keh3.....


pow dari kakifacebook


 Selamat mengaum wahai pejuang3 hitam kuning semoga anda berjaya membawa kemenangan yang amat berharga kali ini juga masa akan datang, semoga selamat sampai dan kembali juga buat penyokong2 85 000 yang bakal menjadi pemain ke 12 malaysia....anda wakil bagi berjuta rakyat malaysia...


untuk barisan kemungkinan diturunkan sila check suarasukan
[+]
[+] Pelanggan Hotlink Klik [sini]
[+] Nak IPAD 2, A CANON EOS 550D DAN  HTC klik [sini]
[+] Sayang Ibu anda klik [sini] dan [sini]
[+]Dapatkan income tambahan di[sini] juga [sini]

Wassalam..

No comments:

POst Famous

Total Pageviews