Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Saturday, October 30, 2010

Final Exam...Final Bola...

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

                                                                         ihsan pakcik google

Tanggal 30hb oktober bermulanya minggu cutiiiiiiiii yahoooo oppssss salah2 minggu study week hehehhe..malam ni juga lah match final piala malaysia antara negeri kelahiran gua Kelantan Darul Naim @ red warriors berentap dengan negeri jang iaitu negeri Sembilan di Bukit jalilnya stadium.

OK mulanya final match dulu...ikutkan perancangan dapat la aku join abg aku g tengok match malam ni lagipun da nak belanja n Hiro nak ikut tapi disebabkan masalah kenaikan harga  tiket yang agak melampau kami terpaksa meng'attend'kan diri ke cafe je tengok guna tv je huhuhu sedih punya sedih...orang kata walaupun jasad tidak bersama namun semangat menyokong kitorang sentiasa bersama red warriorss yeha...yeahhh.. akhir kata buat red warriors majulah sukan untuk semangat kesukanan dan bermainlah secara play safe dan jauhilah rasuah( juga buat pengadi)l kerana seandainya ada unsur sedemikian konpem penyokong akan kecundang serta akan menjadi amukan yang akan memalukan anda,penyokong dan negeri kami..Hidup red warriors...GO MORE KELATE GO MORE...InsyaAllah menang malam ni...x lupa buat penyokong ikutlah nasihat MB kita Tuan Guru yang meminta untuk tidak meninggal kan solat yang wajib sebelum memasuki stadium..bola2 gak..solat xleh lupa..

final case lak nak diceritakan, aku ngan dak bilik masih konpius ni nak start bila walaopun study week da mula namun mood study kami masih entah kemana...huhuh da la carry mark low giler2 babeng..babeng pon x gile cam gini huhuhu..
paper kami sikti je tapi tahap killernya fuhhhh cam buleh repeat je keh3..mintak3 x repeat la..huhuhu


sebelum ni aku ada mengomen sal jadual,tengok sini, lepas bincang2 punya bincang tahap cipan akhirnya masih ada hati dan perut dan kelonggaran diberi kepada mereka yang duk gmbg boleh amik paper kat gmbg dan yang duk pekan boleh di amik kat pekan...selamat disitu..alhamdulillah...

so akhir kata, mintak membe2 doa2 la agarmood kitorg untukstudy kembali secepat mungkin huhuhu...

ok itu saja coretan ptg hujung minggu aku..ngeee

Sekian,terima kasih kerana membaca.

11 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Good for the exam...jgn byk berangan..jgn main-main tau!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tercicir lak...wish u good luck!!!

M a W a D D a H said...

bola..bola jugak...

stadi jgn lupa...

gud luck..:)

$h@h_Izn@n said...

@lm:huhu ok2 xmain3 nanti shah jawab btol huhuhu..tq..:)
@adah:owkeh...insyaAllah i'll do my best...adah gak taw

Aisyah AR said...

2-1 daaaa....congratz klantanese!! huhuu...

zmah said...

Kelantan dah menang,fokus pada FINAL EXAM TAU!

misyamissyou said...

stdy jgn xstdy..gud luck exam ye..bola pon dh lepas..n dh menang pon kelantan..heheh

$h@h_Izn@n said...

@aisyah:tq...(bagi pihak palyer) kui2
@zmah:huhuhu insyaAllah kalu rasa cam xleh fokus nanti shah cari kanta pembesar kasi fokus giler babeng keh3
@misya:ok tq insyaAllah

Siti said...

yeay! kelantan menang malaysia cup! ngee~ ;)

$h@h_Izn@n said...

@SITI :yes2 heheheh

$h@h_Izn@n said...

stdy jgn xstdy..gud luck exam ye..bola pon dh lepas..n dh menang pon kelantan..heheh

POst Famous

Total Pageviews