Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Sunday, October 24, 2010

Santhiantan Digantung..

Salam petang semua..

Alhamdulillah masih sihat aku walau lama x blogging hehehe



Alhamdulillah sekali lagi kerana negeri kesygan gua selamat meneruskan perjuangan ke final lagi kali ini bertemu lagi negeri 9..nak kata musuh tradisi xda la samapai macam tu tapi boleh la di aktakan lawan tradisi dalam arena bola sepak.ok sekarang kita sambung citersal tajuk post ini. jangan slah paham santhianathan kena gantung x bertali lak k, hehehe post ini aku tulis boleh juaga disebabkan ada ketidakpuasan hati (personal not plural matter) sebab jurulatih kelantan yang digantung selama 6 bulan gara3 beliau mengomen.dah la kes dia mengomen tu kes lama kot huhu time2 critical macam ni baru la nak bauat keputusan ish3...ada kejujuran dan ketulusan x dalam membuat keputusan tue?
adakah ada something ganjil dan pelik di situ.hanya kerana komen beliau di gantung samapai 6 bulan kot bukan kejap da la nak final. xleh ke tangguh jap penggantungan beliau selepas abes final huhuhu...

tapi walau pe2 pon gua harap skuad kijang akan beraksi cemerlang walaupun tanpa pembimbing di sisi huhu..
dan pada penyokong red warriors sume bola2 jugak sebelom masuk stadium solat3 la dulu kang ok bro? baru la berkat pe3 yang kita buat mahupun sokong...lagi satu hope this final match will be more ok than before..hope so la..

go more kelate go more

7 comments:

suzie rahman said...

hurmm leh lk kna gntung saat2 cmni..ish3...per pon..klate msti buleh...yeah!

* MissYaniAbdullah * said...

gomo sep2 kita..mari pakat g kelih stadium nati nih..

hehee..
piali wat kelik kb la taun nih..

$h@h_Izn@n said...

@suzie:of kose kelate boleh insyaAllah
@yani:gomo 2 gomo gok jange duk gomo samo sediri sudoh keh2..

qistina abdullah said...

hopefully Red Warriors xmenghampakan kito tahun ni....
gomo Kelate gomo!!!
Ooo yeahhh!!!

$h@h_Izn@n said...

@qis:insyaAllah jom gegar stadium b.jalil

$h@h_Izn@n said...

hopefully Red Warriors xmenghampakan kito tahun ni....
gomo Kelate gomo!!!
Ooo yeahhh!!!

$h@h_Izn@n said...

gomo sep2 kita..mari pakat g kelih stadium nati nih..

hehee..
piali wat kelik kb la taun nih..

POst Famous

Total Pageviews