Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Sunday, October 24, 2010

Man.U dan Polis Traffic

Assalamualaikum dan selamat malam semua..




Fuhh alhamdulillah sampai kembali aku kembali ke bilik selepas mengharungi road block polis td naseb baek x kantoi keh2...aku baru je sampai bilik dari gambang point(kedai feveret ump student) semata2 nak tgok match Man. U naseb baek menang berbaloi jugak la kuo.Masa nak pergi jalan tenang xda road block mahupun lori rempit tapi masa nak balik ada pulak road block aiseyman.gua da la lesen separuh je,separuh lagi on the way(xtaw bila siap) naseb baek la pembonceng aku,si yop berlesen penuh kalo x nanya aku keh2 da la tgh ekonomi kritical. selamat di situ duit keh2.

Man U malam ni main agak hambar coz banyak passing dorg kena interupt lawan main cam x nak je tp naseb baek menang dan chicarito sebagai penyelamat keh2 first time lak  tu menang kat tempat lawan.huhuhu..bola2...ada masa ok ada masa x..
red warrior(tibe2 naik nama) camne la nnt,nama da nak sama cam man u red devil cuma red warriors x diharamkan koz kat lambang ada kijang bukan setan keh2...

Sekian saja terima kasih kerana membaca dan melawat.

7 comments:

suzie rahman said...

ala xmo r man u..suzie nk chelsea..hik3..

$h@h_Izn@n said...

@suzie:xpe2 kamu amik chelsea shah amik m.u...keh2...

Pencacai Alim said...

liverpool...

$h@h_Izn@n said...

man u2...red warriors...wakakkak

si biskut said...

setiap kali jaringan dibuat oleh sape2 pon pemain United aku teruja sangat tengok wajah2 dan teriakan penyokong2 setia United.United sentiasa melahirkan bintang dan berharap bintang Chicharito terus bersinar.Cepatlar kembali Rooney.Boleh berganding dengan Berba dan Hernandez.

$h@h_Izn@n said...

setiap kali jaringan dibuat oleh sape2 pon pemain United aku teruja sangat tengok wajah2 dan teriakan penyokong2 setia United.United sentiasa melahirkan bintang dan berharap bintang Chicharito terus bersinar.Cepatlar kembali Rooney.Boleh berganding dengan Berba dan Hernandez.

$h@h_Izn@n said...

ala xmo r man u..suzie nk chelsea..hik3..

POst Famous

Total Pageviews