Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Wednesday, October 13, 2010

Award Lagi

Salam malam semua.



Selesai sudah aku post tentang isu terkini kini aku ingin membalas jasa kawan blogger iaitu cik miera yang sudi mengawardkan blog ini walopon masih blom cukup di'award'kan hehehe. award ini ialah award "Blogger Harapan" insyaAllah aku akan menjadi harapan...:) Thank You..ok settle ucapan tq tibe pula part nak settle task yang diberi huuhuhu iaitu

i)kenapa suka "Memori Seorang Muda"/
>>Aku baru jalan3 ke blog mereka ini dan baca3 setiap post yang empunya tulis mesti ada makna dan penulisan beliau simple.

ii)Reaksi lepas mendapat award ini? 
>>reaksi aku? heheh agak terkejut koz aku baru kenal sama si cik miera ni tibe3 dia passing n tag aku lak.papehal tq to cik miera n bro apis. 

ni membe3 yang gua nak passing award ini..hehehe..


rasanya cukup kot hehehhehe...

untuk rujukan kawan3 ini empunya penganugerah award ini...ok selamat berblogging..

sekian saja...terima kasih kerana membaca..

19 comments:

Lizzie Yasmin said...

semoga success jer... wish u all the best...

Lizzie Yasmin said...

semoga success jer... wish u all the best...

Afizz said...

tahniah ya... :D

$h@h_Izn@n said...

@min:tq gud luck to you too
@afizz:no h;l...tq gak for award..:)

Lynn Rahman said...

haha blogger harapan (-_-")

mcm ABP plak rasa anugerah artis harapan.hehe.tq2!! :))

hiro said...

auwww.

$h@h_Izn@n said...

@lynn:skali skala jd artis blogger kih3
@hiro:auww mung krek3 keh3 tido3

miss chekleen said...

tenkiuuuuuuu...
nanti chekleen amek ye..hikk..
maseh manyak2..

Nur Hayaty said...

owh thanks ya...nanti yaty ambil k....=]

Nurulbadiah Lai said...

wishh u all the best ya

$h@h_Izn@n said...

@chekleen:amik jgn x amik..:) tq sudi terima..
@yaty:tq sudi terima...hehehe
@prettynurul:thnx...you to gud luck..
nnt ada gambar best2 post la..bleh tgok..:)

Anna Boleyn said...

salam.

rajin buat tag yer. memang blogger harapan ni. :)


ini misi membalas 172 komen! batch kedua selepas membalas komen dari 98 blogger. wawawa.. its okay.. demi kalian semua yang selalu tinggalkan komen di HLN. Tanda penghargaan. Thank you so much! :)

$h@h_Izn@n said...

@anna: tq anna...masih banyak lagi nak kena belajar ni...huhuhuhuhu tq gak sanggup dtg mengomen...

suzie rahman said...

suzie pon dpt award ni.hihi

miss chekleen said...

anda ditag

GaDis CoMeL said...

tahniah

$h@h_Izn@n said...

tahniah

$h@h_Izn@n said...

suzie pon dpt award ni.hihi

$h@h_Izn@n said...

wishh u all the best ya

POst Famous

Total Pageviews