Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Thursday, April 22, 2010

Gembira dan Sedih dtg bersama..


Salam dan Selamat Petang










Entry kali ini aku ingin melahirkan kesyukuran keran aku dan dak2 bilikk aku mendapat 'seat' untuk tinggl dalam kolej kediaman untuk kehidupan aku semester depan...alhamdulillah...tenang maaku dengar berita ni...hehehe mana taknya walaupun aku da besar tapi dia masih risau haihhh ni yang makin sayang kat ma aku ni...waaaaaa...rindu nak balik...kembali ke topic. hurm memang aku dengan roomate amat gembira keran segala kekusutan serta kepeningan sebab memikirkan 'seat' kami akhirnya berakhir jua..:) dan ini yang membuatkan aku gembira. namun, teringat lagu ray"ketika kita bergembira,masih ada yang berduka. ya memang ada yang berduka iaitu kawan-kawan sekelas aku.. agk ramai yang tak dapat tempat so mereka harus mencari rumah sewa...di area kampus universiti kami iaitu kawasan pekan yang agak kekurangan rumah sewa...aku doakan mereka semua dapatlah menjumpai rumah yang elok dan berdekatan.. aku kalau boleh nak juga bantu mereka, jadi aku akan tolong apa-apa yang mampu insyaAllah...kerana merekalah kawan-kawan aku yang sukar di cari ganti..perghh ayat jiwang lak..ngeee..




sekian entry kali in..

p.s:da la baru bangun so bahasa n susunan agak tunggang terbalik..:)

5 comments:

.[F].[A].[L].[C].[O].[N]. said...

tahniah..huk3.. tp ade pringkt kedua.. mybe mreka akn trpilih

$h@h_Izn@n said...

taw2. tu la pasal...mintak sgt dorg terpilih...masih ada d klgn mereka yg btol3 need it..:)

Anonymous said...

"ade pringkt kedua.. mybe mreka akn trpilih"


pernah dengar pasal penapis x??
kalau dah tersangkut kat penapis kat pertama,macam mana nak lepas ke penapis kedua??

$h@h_Izn@n said...

"ade pringkt kedua.. mybe mreka akn trpilih"


pernah dengar pasal penapis x??
kalau dah tersangkut kat penapis kat pertama,macam mana nak lepas ke penapis kedua??

$h@h_Izn@n said...

tahniah..huk3.. tp ade pringkt kedua.. mybe mreka akn trpilih

POst Famous

Total Pageviews