Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Wednesday, April 21, 2010

Ahirnya ia kembali pada asal..

fuhhh selesai sudah paper kedua final aku iaitu numerical...cam biasa goreng menggoreng menjadi adt..hahha xda goreng sampai hangit kertas jawapan hehehh jawap yang mana ok untuk aku jawab...heheh ok back to ou topic...entry ni sebenarnya aku nak luahkan rasa gembira aku sebab akaun nuffnang aku kembali kepada glitterati...hehehhe baru ni 2.3 hari lepas...tiba-tiba bertukar kepada akaun ordinary huhuhu..tanya punya tanya(tq kat TTT) tahulah bahawa ada clash ad dalam akunya blog...huhuhu so kak TTT suh tunggu dia tukar sendiri...agak lega di situ...so pagi td aku balik dan check...sume da settle...hehehe..



saja-saja letak...ngee

11 comments:

TTT said...

hehe yeay dah dapat balik ek..
clap3~
ngee >.<

$h@h_Izn@n said...

yup tq kak@abe...hehehehe...

TTT said...

hehe ure welkam shah
TTT<<--- akak
Abe<<--- abg TTT
hehe jgn kompius

$h@h_Izn@n said...

huhuhu
TTT=akak
abe=abg TTT
? da memg konpius...wakakakka

TTT said...

ekekek
Abe tu abg kandung TTT la syg
ngeee
>.<

$h@h_Izn@n said...

oooo...baru pakcikkk tahu...hahaahahah...da jumpe reen blom? ingt taw kim salam...:)

TTT said...

lom jumpeee
sedih lah
T_T

$h@h_Izn@n said...

hurmmm sabar la ea...insyaAllah andai jodoh persahabatan kamu n dia panjang akan diizinkan untuk bertemu kembali..:)dun sad2 k..smile..

TTT said...

tq dear..muah3!!

$h@h_Izn@n said...

ur welkome...muah2?? heheh x tido malam ni...muahahahha just joke..

$h@h_Izn@n said...

tq dear..muah3!!

POst Famous

Total Pageviews