Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Tuesday, April 27, 2010

free giveaway sape nak??


salam dan slmt ptg semua..


tajuk n3 cam aku je nak bagi benda ni hehehe jgn salah sangka k..entry ini khas untuk sesiapa yang mahukan give away yg agak cmel...kalo yg pompuan bleh untuk diri sendiri kalo pakwe bleh bg makwe n bg yg single bagi adik2 kalo xdak gak bagi aku ngeh2...jadi sesiapa yangberminat sila click gambar pink giveaway kat sidebar aku ok...gud luck...

p.s:yasha da promote...leh jd promoter cemerlang x ayat shah? hehehe...

berikut giveaway yg bakal di terima..comel kan2? hehehe..berbaloibaloiii.. :)


jgn lupa tarikh TAMAT GIveAway ni pada......


12.05.2010


14 comments:

Nur Hayaty said...

wow...terbaik...appreciate sgt....tak sangka ada org baik cm awk...hehe..

$h@h_Izn@n said...

hehehe ok no hal...:)

Flying Pixel said...

nak!

tapi...apekah sebenarnye tu?

...ok..saye lelaki :P

$h@h_Izn@n said...

@flying pixel:huhu sya pun kurg pasti...anda boleh merujuk kpd empunya blog yg nk bg give away ini bleh ? click yg ada sal giveaway kat sidebar saya..tp rasanya cam satu set pakaian

flora said...

nice blog..........

$h@h_Izn@n said...

@flora:tq ur blog also nice

Nur Hayaty said...

shah : bukan stu set pakaian, tapi sy bg shawl, accessory hp,gelang,sepit rambut dan cekak rambut.hehehe


flying pixel : awk leh bg kat adik pmpn or teman istimewa..tak pun bak kata shah, bg je kat dia...hehehe =P

$h@h_Izn@n said...

ooo...heheheh ok....tgok cm baju...ngee sowi2...:)

Nur Hayaty said...

hehehe..tak pe....no problem..=]

CheQ PP JoY said...

nape xjoin..kalu awk menang leh bg sy..hehehe

$h@h_Izn@n said...

@cheq pp joy:nak ek?? insyaAllah ada rezeki sy join tp kalo bg fy xtaw lagi...ngee..

$h@h_Izn@n said...

@cheq pp joy:nak ek?? insyaAllah ada rezeki sy join tp kalo bg fy xtaw lagi...ngee..

$h@h_Izn@n said...

hehehe..tak pe....no problem..=]

$h@h_Izn@n said...

@flying pixel:huhu sya pun kurg pasti...anda boleh merujuk kpd empunya blog yg nk bg give away ini bleh ? click yg ada sal giveaway kat sidebar saya..tp rasanya cam satu set pakaian

POst Famous

Total Pageviews