Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Monday, June 27, 2011

1st Time dapat BE

Bismillahirrohmanirrahim

Salam dan selamat petang..


Blog gue di buffered n metered oleh pakcik nuff??? ini pertama kali sepanjang aku berblogging hehehehe..

Agak terkejut apabila aku buka akaun nuff tadi dan lihat aku dalam tidak perasan dapat buffered dan metered eanings walaupun ciput tapi bagi aku itu dah ada peningkatan dan membuatkan aku lagi nak mengaktifkan diri dalam berblogging hehehehe..walauapapun terima kasih pakcik nuff atas jasa mu selama ini...

Tidak lupa juaga pada teman-teman blogger yang selalu datang dan tanpa jemu mengklikkan iklan di blog aku ini...Terima kasih tidak terhingga kawan..


Wassalam..


5 comments:

$h@h_Izn@n said...

tahniah!
semoga akan lebih semangat utk berblog...

belalang dah lame x rasa BE...sop3x...

$h@h_Izn@n said...

Hehehe.Tieykah pom bru jah buleh setelah bertahun2 blogging

AYuNG said...

wohoooo...tahniah!
ayung xpenah dpt be lagi..hehe

$h@h_Izn@n said...

hehhe nasib baik je ni... terima kasih bro..

$h@h_Izn@n said...

tengah promosi kot heheheh

POst Famous

Total Pageviews