Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Saturday, May 1, 2010

Yang Ke Dua...






Salam dan Selamat tgah malam...

Alhamdulillah akhirnya dapat juga shah pow abgnya brokband ni tuk on9 jap sementara dia tgh khusyuk tgok match bola man city ngan aston villa...huhuhu dua2 tu not my club..ngeee..hurmm entry kali ini shah ingin menunaikan tag yg telah di berikan kepada shah oleh Cik Akak Manis Sya @aishah@caramel_cheese gurl..ngeee...suke2 bg gelaran hehehe...so ok back to the topic...iaitu task tag ni shah kena select 8th picture FROM MY 8th ALBUM IN..nasib baik album shah agak byk tuk satisfied tag ni heheh so selepas shah buke n buka n buka...  Akhirnya ini lah gambar yg bertuah@x bertuah hahahha...


hurmmmm agak childish rupe shah hakssss ye ke??? hurm xda pe2 yang nak story sgt sal gambar ni..huhuhu blur2??? ok gambar ni shah amik masa shah  take short seme n follow kawan g eco challenge ni bertempat di Subang Jaya, event ini anjuran Perodua dan universiti shah hantar beberapa org student tuk participate BUT shah pergi bukan sbg peserta tp pom2 boy... wakakaka.. hehehe,...reason kitorg follow sbb duk kat u bosan kowt huhu sbb  shah just take 1 paper je so masa byk luang thats why follow dorg..lagi satu ada makanan free...ngeee...gambar ni kat tepi tol Subang Jaya NOt tgh tol ok...tamat sudah story dr gambar ni hope  cik sya puas hati huhuhu...hurmmmm nak tag sape ek??

Berikut mereka ber lapan yg shah ingin mereka di tag  heheh so harap korg leh jawab dgn jujur k...huhuhu..

Last is..Miss Tora

jangan marah ek...bagi yang da di tag sal ni n da jawab sila abaikan..ngee..
bg blom jawab jgn x jawab


huhuhu sowi sgt2 post sebelum ni lupe nk bagi instruction adoi...


1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it. -
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.

p.s:cik sha sowi curi instruction kamu harap di ampun..

Sekian saja...Tq for reading...

6 comments:

hiro said...

hitam..xdpt bc sgt..keh3..kalu cik karamel buat..ade harapan gua nak tag balik..kui2

s h e e said...

hye syah...thanx buat tag tuh...

hiro:apekah?hehe...xpe hiro...tnggu gilirang i tag u...hahah...

Nur Hayaty said...

shah...cam ne nak buat...sy tak berapa fhm...almaklumlah...first time ditag...bg explaination ckit...=]

$h@h_Izn@n said...

@hiro:gatal teyhhh...hahahaha.
@shee:u r welkome...tq for tagging me
@yasha:pegi lam folder pic kamu and masuk lam folder yang ke lapan n pilih gambar yang ke 8 than cerita ttg gambar tue..ok

Nur Hayaty said...

la cam tuh ke...hihihi..baiklah...sy cari nak kena cari folder2 lama ni...=]

$h@h_Izn@n said...

la cam tuh ke...hihihi..baiklah...sy cari nak kena cari folder2 lama ni...=]

POst Famous

Total Pageviews