Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Thursday, May 6, 2010

2 Award + 1 Wasiat...


Salam dan selamat pagi semua..
 (cehh cam awal je bangun...tido pon belom nak bangun camne ngee....)

Alhamdulillah pagi ni agak bersemangat sikit dari hari2 sebelom ni coz gua kurg sihat batuk2 n sakit tekak...musim  kot hehehe...ok sebenarnya da lama nak membalas budi yaty coz sudi menghargai blog gua yang x seberape huhuhu bukan satu beb dua huhuhu terharu amat dowhhhh so.. di pagi hari ini gua gagahkan diri wa untuk  menulis entry ini khas untuk award2 yang telah di beri oleh yaty hehehehe....berikut award2 yang diterima oleh gua...
1st is GORGEOUS BLOGGER AWARD...

Gorgoeous ek hehehe x pasan la plak...xpe2 nnt sempat shah buat over gorgeous lagi gua punya blog akekekek...da lama bagi tp shah kepilkan sekalai ngan yg second xpe kan yaty kan2? Hehehe.. Gua hadiahkan award PERTAMA NI kepada mereka2 yg tersebut dan harap anda dapat hadiahkan kepada rakan2 blogger anda yang lain ok...


2nd  is BEAUTIFUL BLOGGER AWARD...
Perghhhhh da gorgoeus dapat beautiful lagi tuuuuuu x sia2 bersengkang mata gua cari n tukar2 template dapat jugak award pasni nak try dapat emmy blogger award lak la( ada kew??? Ngee.. 

Gua hadiahkan award ke DUA ni pulak kepada mereka2 yg tersebut dan mereka haruslah melakukan arahan seperti berikut...
1.  
     1.buat entry tentang award yg cntik ni 
2.     2. copy badge 'Beautiful Blogger Award'
3.     3.ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry    
       tersebut
4.     4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award

Huhu gua xlepas nk tag 15 kalo kurang bleh ngeee
// mereka2 yang terpilih adalah


Credit to yaty sowi ek lambat huhuhu...ngee
Opppssss lupe ada satu lagii...... SURAT WASIATTTTT(cam gua da tenat la plak kan2 hik2 mintak2 jauh byk lagi nak kumpul buat bekal nnt hehe)
Wasiat yaty pada shah adalah...
Huhuhu...
Hohoho...
Hehehe...
Hahahahahahaha.... bro bawah ni....ngeh2


Bleh kan2...hehehe so pe yang anda yang terpilih kena buat adalah..

1.ucap terimakasih kepada pemberi wasiat ni...biasalah kan org bg kita berterima kasih hehehe... 
Tq yaty da terima da...hehehehe 

2.wasiatkan pula bro cow ni ke pada active blogger terdekat anda so mereka2 ini lah yang terpilih.jaga leklok k kawan2 hehehehe.. 


Untuk surat wasiat ni plak  gua bagi kepada lima org gak...
iii.Shelly

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat... 
 
‘haha nak kene guna microphone ke telephone?’ Ngeh3..k k
Yuhhhooo..bro,GUA dapat wasiat skoq Lembu dr Org kaya kg spening lalat der..gempaq agagaga..

last sekali..

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
i.makan2
ii.minum2.
dan
iii.borak2(kalo cerita sedih adik gua nangis gua kutuk dia muahahaha..tgok cerita pon nanges..berat)





Walau pe2 pon tq yaty nnt shah jaga wasiat ni elok2 k...kalo dia nakal2 tunggu raya korban akekekekeke....
Fair n square hehehe...lima n lima..

p.s:Kepada yang kne tag jangan marah haaa...nnt makin tue ngeee...

Sekali lagi ucapan terima kasih koz ur appreciation of my blog..

Sekian saja Terima kasih sudi membaca..

7 comments:

yastro said...

singgah pg disini. Minta bro tambah satu lg s/box cm saya sbb c/box kne road block kt opis..

Nur Hayaty said...

terima kasih sudi jawab n terima award dr yaty..=]

rEd said...

salam tn rumah

yastro said...

http://shoutbox.widget.me/

cuba bro guna yg ni...s/box yg bro ada tu x leh masuk gak bila kt opis...tq n happy weekend!!!

yastro said...

Opis time...report kat sini je laa...huhuhuhu

Anne Boleyn said...

waa..jeles nye. die dpt award kite x dpt pon.. wuuwuuu :(


~jln2 sini. sory lmbat bls kunjungan. hope u still remember me. visit me back yaa..
:)

$h@h_Izn@n said...

salam tn rumah

POst Famous

Total Pageviews