Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Wednesday, June 2, 2010

Buat kawan blogger.

Salam petang buat semua kawan2 blogger shah..

En3 ni saje je nak gitaw kenapa shah senyap...shah senyap sebab ada masalah dgn 'tenet' slow amat...disebabkan sayang laptop xnak la shah bengang ngan tenet lalu baling laptp so shah diamkan diri hehehe..bak kata org tua 'marahkan nyamuk kelambu dibakar...apetah laptop ni merupakan bini shah..buat masa sekarang la hik3...so shah mintak maaf x dapat blogwalk dan jalan2 ke blog kamu semua insyaAllah senadai semua ok shah akan aktif balik...thanks for ur visit and up traffic...hehehehe....





gambar ni saje letak heheheh xda kaitan pon...tapi gua rasa nak tengok sgt citer ni kat pawagam ada sape2 nk tgok x? jgn lupe ajak gua..

2 comments:

Anonymous said...

elis :: hehehehehhe~~ yeke~~???
patut la sepi je upanya tenet x ok~
elis ingat dah kwen sebb tu sepi je~~ hahahhah~~~=))))

$h@h_Izn@n said...

heheh elis nape url kamu xleh buke huhuhuhu

POst Famous

Total Pageviews