Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Wednesday, March 6, 2013

1st Nuffnang Cashout

Bismillahirrohmanirrahim....

Assalamualaikum dan selamat petang...

Alhamdulillah setelah 4 tahun berblogging dan meletakkan NUFFNANG kat blog aku, hari ini timbul juga butang cashout, aku ingatkan butang tu x timbul dah sampai aku sepi terus dari dunia blog ni. Walauapapun, terima kasih Nuff2 kerana setia mempamerkan iklan-iklan di blog ambo yang tidak seberapa traffic ini... :)
Sesiapa yang nak cepat cashout, sila naikkan traffic blog anda secepat yang anda ingin untuk mendapat imbuhannya.

Minimum untuk cashout adalah RM51 keranan ada cas RM1 untuk duit ditransferkan ke akaun anda harap maklum. Ambo nok highlight amaun pun rasa malas lagipun x banyak cukup-cukup makan je.

Sekian, Wassalam....

POst Famous

Total Pageviews