Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Sunday, November 7, 2010

Pasal 25 - Mencari Identiti...

Assalamualaikum dan selamat petang.



Pekabar semua da seminggu aku cuti blogging harap2 teman semua masih sihat walafiat.Entry kali ini ingin aku membalas tag dari awek blogger keh3...siti ,aishah, eiyda dan er lupa da..nnt ingt aku letak balik.mereka ini semua tag aku untuk saje menculik rahsia diri dan identiti aku kot  perrrgghhh perasan giler mamat ni,kata diorang kui3).walaupun esok first paper aku demi xnk simpan lama2 so aku ingin reply hari ini tag diorang hope diorang berpuas hati dan ampun dipinta sebab lambat reply ngeee...
Ok 25 perkara tentang aku adalah seperti berikut(macam jawab soalan final kan2? Keh3)

1.nama sebenar aku bukan shahkiera ataupun Shah Iznan tapi Shahiran Iznan B Mohd Yusof @ Hamid (selalu disalah jantinakan sebagai perempuan...sedih tol)
2.pertama kali aku melihat dunia yang ini pada hari ahad 13 Disember 1987.
P.s: Terima kasih ma sebab bagi peluang untuk shah melihat dunia ini
3.aku merupakan anak ketujuh dari adik beradik kandung aku.
4.aku merupakan bekas pelajar sek teknik dan matrikulasi dan sekarang ini berada di bumi gambeng gambang UMP.
5.aku suka berkebun danmembela binatang cam ikan,hamster, dan binatang yang boleh di bela kat umah.
P.s: naseb baik uni aku x bagi membela kalo x aku da buat zoo bilik aku keh3.
6.aku suka marah(standard manusia adaamarah) tapi mudah sjuk cool.
p.s:x suke marah koz nanti mudah menyesal marah,sia3 gaduh.
7.aku sayang abah,ma, adik-beradik aku,sue dan teman3 yang pernah wujud dalam hidup aku. Thanks all..
8.cita2 aku dulu pekebun moden tapi sekarang menuju bidang engineering, macam mana boleh tersalah tue keh3..
9.aku suke sgt tengok citer korea,awek dia comelda satu hal dianyaplot tue cam intersting.
10.suka berpolitik (AUKU oiii) heheh tapi xsuke berbahas sebab mudah naik angin.
11.mempunyai kecacatan iaitu rabun..heee
12. lupe lak nak letak,aku bermukim di rumah ayahnda dan bonda aku iaitu newcastle kota bharu,kelantandarul naim.
13.idola aku MB aku Tuan guru(tapi sampaisekarang perangai aku jauh dr idola aku kui3)
14.aku suka gak baca novel, bukan jiwang tapi ingin menerap budaya membaca keh3..
15.aku suka membaiki barang2 x kisah lah barang ape dan macam mana jadi nant, janji aku baiki keh3.
16.aku minat gadget yang jenis all in one hehehehe..
17.suke travel tapi sebab badget kurang hold pas dapat keje lu hehehe..
18.aku sukakan bidang photography tapi xtaw la ada bakat ke tak huhu.
19.kenangan manis, adalah setiap hari dalam hidup aku kerana hari yang aku lalui bakal menjadi history.
20.the sad moment in mylife when my late father passed away in year 2008.agak menyesal koz x selalu memanfaatkan masa untuk berbual dan bergurau senda dgn arwah..semoga beliau dicucuri rahmat.
21.aku jenis talktative dan suka berlawak koz aku suke tgok org happy(berapa kali suke da)
22.dalam sejarah aku dan adik beradik aku,aku dah pernah guna sampai 3 laptop sepanjang 4 tahun, bukan ganas tapi xda rezki kena pow.
23. aku bertuah sebab ada ramai abg so if dorg ada barang nak lupus aku lah yang dapat keh3....
24. next PRU aku bakal menjadi pengundi...bukan pengundi hantu tapi pengundi sah...keh3..
25.15hb ni last paper aku so 16hb da start cuti...yahoooooo...

Fuhhh ok settle tugas aku...abes ilang benda dalam kepala akau sebab pikir benda3 ni hik2 tapi xpe janji amanh diberi aku siapkan...hope insan3 yang tagged aku puas ati ok...

Tugasan mengetag 25 bloggge lain, aku buat untuk sesiapa yg ingin berkongsi tentang dirinya boleh la join tag ni ok...

Sekian saja terima kasih kerana sudi tag dan baca.

9 comments:

adwafarahin said...

ooo baru tau
org igt kamu sbg perempuan
ttp org igt sye sbg lelaki

sedey jugak haha nk wat cano terime jela

=)

M a W a D D a H said...

baru tahu pasal shah...:)

rajin berkebun ea...pokok apa yg dah di tanam tue? menjadi tak? hehe

al-fatihah buat arwah...

$h@h_Izn@n said...

@farahin:heheheh redho je la kan2? hehe...mesti kamu dianggap laki sbab nama adwa ni...kan?

@adah:thanks..

heheh selalu la gak tolong ma tanam bunga...ngeee sejak study luar da jarang da,,, tapi minat still ada

Siti said...

oh, student ump ke? cool la lelaki name shah ni. kate abah saya, keturunan raja je pakai shah ni.. hehe

$h@h_Izn@n said...

@siti:cool ke? masih huhu...mmg dorg pakai tapi di belkang saya shah di depan hehehhe

adwafarahin said...

ye sye dianggap lelaki sbb name sye adwa..
btw kamu bole pnggl saye adwa okeh!

$h@h_Izn@n said...

huhuhu ok...adwa. nice to know u..:)

$h@h_Izn@n said...

huhuhu ok...adwa. nice to know u..:)

$h@h_Izn@n said...

oh, student ump ke? cool la lelaki name shah ni. kate abah saya, keturunan raja je pakai shah ni.. hehe

POst Famous

Total Pageviews