Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Saturday, November 6, 2010

Jom Tengok Drama Korea FREE

Salam Selamat tengahari semua....da lunch blom?

 Kalo blom cepat2 g beli lunch hehehe kang kena gastrik baru taw. sebenarnya entry ini khas buat penggemar serta fan2 cerita korea, sama ada suke tengok hero2 yang kacak awek3 kiut mahupun jalan cerita yang best. 

Semalam masa chat yang ehem3 aku dia ada bagi link mintak tolong sign in sbb dia xleh sign in. aku ingat link pe then aku buka webpage tue agak suka coz ada drama yang agak banyak untuk di layan FREE pulak tue  keh2 si dia ni boleh di katakan punya hobi sma ngan aku sbb tue dia mintaka aku buka web ni hehehe...paham jiwa tol kan2...hehehe.

So pada yang berminat nak tengok citer drama korea free sila click gmbar bawah ni dan sign up for free then layan sepuas2 keh2




Amaran pada yang tengah exam: korea2 jugak study kena jalan keh3...

Selamat menonton.

Sekian. GUD LUCK FOR FINAL...www.maaduu.com

4 comments:

chentamiera said...

aiyo...tyme2 ni la nk bg camni..huhu
ngah exam lagi..xdapat nk tgk

chentamiera said...

aiyo...tyme2 ni la nk bg camni..huhu
ngah exam lagi..xdapat nk tgk

$h@h_Izn@n said...

huhu tu r bajet nk study huhuhu

sowi pada cik miera dan jua semua yg dtg blog ni shah x dpt reply lagi kunjugan anda..

nanti da ok sikit shah kembali reply k..

cik miera gud luck...exam lu baru best layan korea...keh3

$h@h_Izn@n said...

aiyo...tyme2 ni la nk bg camni..huhu
ngah exam lagi..xdapat nk tgk

POst Famous

Total Pageviews