Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Tuesday, July 13, 2010

Awal2 da Pekena Kuiz..

Salam sebelum tido semua..

Hurm ari ni first klas aku Emt short form tuk Elektromagnetic Field yg diskus ttg field2 di muka bumi ni...tp bukan field org main bola ok..lecturer subjek ni dr tafsiran aku n kawan agak tough tuk kami kenali hehehe...mana x nya awal2 da sound “kalau awak datang lewat jangan masuk kelas saya dan kalau awak masuk juga dengan ‘polite’nya saya minta awak keluar” perghhhh gugur jntung gua dengar warning dia der...huhuhuhu...da abes2 dia intro mana2 patut aku bajet kelas da abes coz nampak dia tengah kemas2 ruphe2nya dia keluarkan kertas kuiz der...walaweiii awal2 da pekena kuiz sakitt...nasib baik la kuiz sedang2 je...hehe bleh la jawab ala kadar..ngeee.. hurm da la stop sampai sini tuk malam ni...esok bakal menjelma jap lagi dan pagi nanti gua bakal mengembara ke ‘gurun Pekan’ menaiki ‘bas transformer’ Ump

..hehehehe..

Moral Value:jangan ponteng kelas dan expect d unexpected...majulah sukan untuk negara...:)

Sekian...

10 comments:

hiro said...

org dh sampai kl. sungguh sian org itu...hii

amira said...

huhu..rileks2..sy pon dpt lecturer yg x dpt diduga...jenuh kitorang~~

Nur Hayaty said...

haha..nasib baik leh jawab ala kadar..kalo jawab ala kantoi cm ne plak..hoho =P

$h@h_Izn@n said...

@hiro:hahahha xcited nk duk umah
@amira:tu la huhuhuhu tgh relaxkan diri la ni...ngee
@yaty:hahaha mmg nasib baek...

Faizal Fredley said...

hahha..sama mcm aku semlm first time klass aku x pergi tp syg sebab ada kuiz siap bagi asimen lak 2..ish2....lecterer pon 1 time aku x pergi bru nak bg asimen heheh

Cik Peanut said...

dari pengalaman peanut, lec yang garang mase first kelas sangat best untuk de rest of the classs..pastu yang mane2 lec yang friendly giler mase kelas, jangan expect dia akan friendly untuk rest of the sem..serius pernah terkena. ingat nak drop kelas dah..~

Shah Iznan said...

@faizal:hahah kantoi...dia suh ko jgn ponteng kelas dia kot...hik3
@peanut:saya sokong kamu...tp awal lagi kot huhuhu...

$h@h_Izn@n said...

@faizal:hahah kantoi...dia suh ko jgn ponteng kelas dia kot...hik3
@peanut:saya sokong kamu...tp awal lagi kot huhuhu...

$h@h_Izn@n said...

@hiro:hahahha xcited nk duk umah
@amira:tu la huhuhuhu tgh relaxkan diri la ni...ngee
@yaty:hahaha mmg nasib baek...

$h@h_Izn@n said...

huhu..rileks2..sy pon dpt lecturer yg x dpt diduga...jenuh kitorang~~

POst Famous

Total Pageviews