Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Monday, February 22, 2010

TANGGAL 13 FEB




Aku baru je lepas siap komen b.i so tgah ada idea tuk mencoret somthg ni aku nk pos mende nie hope DIA suke hehehe..:)

Tanggal 13hb feb termeterailah janji kami untuk lebih serius dalam perhubungan kami hehehe...itu pun setelah berbulan-bulan kami berkawan.Perkenalan kami agak pelik kerana aku dan dia masing-masing tak pernah kenal nama satu sama lain apatah lagi muka.Masa exam week semester lepas disebabkan keboringan study aku search la nama 'sue' ada yang aku kenal dan ada yg x kenal,so aku main add accept atau x itu lain hal.Lalu,si dia pun accept la akunya invitation dan mesej tanya samaada aku kenal dia ataupun tak dengan jujurnya aku pun jawab "saya tak kenal'.Selepas itu kami saling berhubung antara satu sama lain hanya melalui 'oovoo' dan juga sms kadang-kadang saling call.Hari demi hari makin rapatlah kami dan bermula lah perhubungan antara dua insan yang tak pernah kenal antara satu sama lain.Untuk meyakinkan kami untu berhubung lebih serius lalu pada tarikh in kami 'set' masa untuk berjumpa mata ke mata,terkejut dan segan bila mata kami bertemu, lagi-lagi aku ni jenis pemalu wakakaka.Untuk tidak mensia-siakan masa yang ada,kami pun merancang untuk menonton wayang dan jalan-jalan ke cherating.Selepas itu kami pun pulang kerumah masing-masing dengan hati berbunga-bunga dan penuh keceriaan di raut wajah masing-masing.Waktu ini merupakan cuti bagi universiti,sempena cuti raya cina. Sepanjang perjalan menaiki bas,kami berbual-bual dan bercerita kisah masing-masing bagi merapatkan hubungan yang sedia terjalin. Di pertengahan jalan di turun dan aku teruskan perjalanan ke negeri tercintaku, kelantan. Dengan perpisahan itu maka berakhirlah episode pertemuan kami buat pertama kali,dan insyaAllah akan ada pertemuan yang mendatang.

Ku tadah tangan menghadap Illahi dan bermohon

"seandainya dia adalah jodohku maka dekatkanlah dia dengan diriku dan jalinkanlah hubungan cinta kami demi kerana Tuhan kami dan seandainya dia bukan Jodohku maka jarakanlah kami keran ia dapat mengelakkan kesiksaan kami di hari hadapan.."

Amin...

POst Famous

Total Pageviews