Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Thursday, October 15, 2009

Al-Kisah Lecturer Paling Psycho di UMP

aku nak cerita pasala lecturer aku yg palin psycho giler2 iaitu en nik...hahahaha...awal2 masuk kelas dia ok coz dia x start dianya psycho agi..agak hapenning la aku ngan membe2 pas 2 3 bulan... haaaa tekanan yang amt dashaat dia bagi kat kitrg...huhuhu markah x tggi je terus suh drop perghh tensen sey...tiap2 ari kalo bleh dia konpem akan sebot 2 perkataan yg paling menakotkan kitrg...DROP & EXTEND...
hua... da lama skit n kitrg leh followed cara dia kira da ok skit sampai masa dia psycho kitrg wat dek je...hahahha...tp sekrg ni aku ngan koloniaku tensen bkn ngan dia tp projek yg dia ajar huhuhu... troubleshoot byk2 kali pon still xda solution sampai aku ngan membe2 dgn hati kering mintak tgh...huhuhu awal2 kena sebijik dia bg...redha je la...jnji dapat tgguh hahahah...so kitrg masih dapt teruskan troubleshoot...mintak2 la dapat settlekan stage 2 huhuh...amin... insyaAllah...kalo x kne drop la...tp nasib bek tarikh drop da lepas...muahahaha..

3 comments:

yiena_kmc said...

erm
bnykkan bersabar erk
uhuhuhu
hihihih

$h@h_Kiera said...

thanx...da byk sabo da ni...hahahaha...

$h@h_Izn@n said...

erm
bnykkan bersabar erk
uhuhuhu
hihihih

POst Famous

Total Pageviews