Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Friday, July 31, 2009

Hari Pertama di UMP Pekan

lama da aku x pos sesuatu kat cni so ari ni sbelom balik pagi sok aku ingt nak pos sesuatu so aku teringat hari pertama kitorang bermastautin d pekan menfgembara mencari ilmu muahahahaa...kitorg telah selamat bangun dengan awal pada hari tu kul 6.30 da terpacak menunggu bas perghhhh x pernah bangun awal camni muahahaha...
tunggu la kitorang dengan excitednya(ye ke????)akan bas carta yang akan bawa kitorang ke pekan...bas tue nampak baru...tapi sebenarnya enjin dari zaman jepon lagi...hahahaha...
so bas datang kitorg naik la...aku n membe2 2,3 org adalah kumpulan pelajar pertama yang mula sampai kat pekan perghhhh hebat siot...bakal dapat anugerah dekan nie...insyaAllah hahahah....

masa dalam bas ;ak kitorg pon buka la bekal2an yg dibawa dan makan...fuhhhh best gak makan sambil layan angin sejuk pagi2 ni hahahah....

sampai2 kat kampus pekan kitorg disambut oleh dekan fuhhhh org vip la agaknya...hahahaha...

da duk relax2 n start searching kelas membe ak lak x sihat...dia sakit perut...pastu kitorg cari la pulak sick bay yang konon2nya ada dalam peta yang diedarkan...
da puas ronda 2,3 kali blok yang ada dalam peta last skali aku pon tanya pensyarah n jawapan yang aku dapat adalah sick bay masih x siap perghhhh hebat siot...dulu masa penerangan bukan main cakap sume yang penting da siap...bak kata org kanan hepa..hehehe...bukan pe la tue nasib baik membe aku sakit perut je kalo sakit lain camne? banyak juga yang dijanjikan tp wALLahua'lam....

da abis kelas petang kitorg dilepaskan awal kerana pensyarah pun agak x ske tempat tue hahahah kirenya sekepala gak r ngan student2 hahahha hidup le fkee...hehehehe..

sebebnar ada gmbr yang aku nak letak tp da tecnical prob nnt2 la aku letak...

sekian tuk post ini...

No comments:

POst Famous

Total Pageviews