Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Sunday, August 30, 2009

tragedi OktOber..

ha...ni lak sal zaman mude aku yang ak saje2 nak story...xda kaitan ngan yg hidup mahupon yg terkujul..harap maklun...kisah ini kisah benar bukan rekaan semata-mata...tgok tajuk mesti agak pelik walo x pelik..pe aq melalut ni huhuhu...

straight to the point k...ehem2...
sebenarnya cerite yang aq nak gitau ni bukan tragedi cam tajuk post ni tetapi salah satu dari koleksi cerita mangkuk aku masa aku masih budak2 behingus lagi hehehe..dulu2 kan aku punya hobi cam dak2 lain cam panjat2 pokok n main lastik (bidah dalam bahasa kelate hehehe) waktu aku laksana hobi ak ni pada waktu petang je koz pagi2 ma ak x bagi kuo kne jadi anak dara kat umah huhuhu...

lepas je waktu asar aku pon bebas cam banduan terlepas dr penjara hahahah...terlepas je aq..ak x terus g port aku iaitu kat padang dekat ngan umh aq tp g beli stok lu heheh ma aq biasa bagi duit 20 sen jew masa kecik2 (xleh byk2 nnt bankrup ma aku da adik beradik aku bukan sorg 2 tp 9 owg beb) so ak pon g la bli gule2( sbb tu gigi rongak hehehe) ngan eskrem faveret polipong..hehehe..

lepas je bli stok aku pon g la kat por ak kat padang tuk ngusha org tue2 main bola sepak da, bola kaduk ada...macam2 bola da..tue dulu la skrg da xda da huuu.. da sampai ak pon panjat la pokok feveret aku pokok rambutan jiran aku pok teh amen...bukan nak ngepao dianya rmbutan just ske2 je hehehhe..

masa da kat atas pokok aku pun nyanyi la lagu yg hot masa tu tragedi oktober-awie walopon sore x sedap...hehehe...tbe2 entah bile entah macam mane ak terpijak la dahan rapuh...tanpa sempat ape2 aku da terjelepok kat bawah perghhh sakit siot tp wat2 x sakit coz masa tue da awek2 chumel...huhu kire cover line n jaga saham la nie...hehehe...lepas jatuh membe ak pe lagi amik peluang la nak gelak...dan start ari tue lekat la aku dengan nama AWIE heheheh...tp x lama org pgl ngan nama ni x silap ak sampai form 4 kot coz masa form 4 aku da merantau ke barat malaysia tuk menuntut ilmu kat teknik kuala selangor...hehehe...alkisah la aku dipanggil AWIE...coz kerana jatuh pokok rambutan sambil nyanyi lagu awie punya pasal hahahaha...

sekian...

5 comments:

Anonymous said...

cancel la magnum..
polipong sudah.. (=

$h@h_Kiera said...

huhuhuhu

Silent said...

haih...xgaye awie pown...hahaha

$h@h_Kiera said...

tu masa muda2 la weih...huhuhu skrg da berumor hahahha

Anonymous said...

Also, beware weight restrictions. The weight limit on international flights is usually 50 pounds, which is easily exceeded when carrying a rope, draws, etc. The airlines will try to charge S50 to $100 extra for checking another bag, but I've figured out a system: 5. Reward group members who try to make knowledgeable decisions based on all offered info. They will rise as long term supervisors who'll nurture organizational development. [url=http://www.cheapchristianlouboutinshoesuk.com/christian-louboutin-men-christian-louboutin-sneakers-discount-2_11.html?page=5&sort=20a]2013 Men's Christian Louboutin Shoes|Christian Louboutin Sneakers On Sale With Free Shipping[/url]

have to get
types
, since the
with pride
simply be

Christian Louboutin and christian louboutin sale uk promise good in quality and finest in price Your guidance certainly is the higher a part of the truth you will never know what you are currently. Your wounded mind only expressed that what you were told, what's been edit into you by parents, teachers, friends, colleagues, along with the media. You puzzled about that the beneficial place inside the limit area still under controlled. Your higher guidance knows that anything you have and what you could offer to everyone, that's special for your requirements without having to really need to be in comparison to anybody. Citizens are fond of fashion. Nothing can stop our way after they would like a bit of exclusive project. We very often don't worry about christian louboutin shoes outlet the bucks either. However, collecting fashionable things might not be so simple for everybody. An ideal appearance shoes matters much. But those are only at catch you and are generally expensive to website visitors to buy. christian louboutin shoes are such shoes which would make many women crazy and feel happy. But the shoes can be extremely brilliant in each and every aspect and comfortable to invest in. Still have any questions relating to the quality, designs and the price. These represent the best in comparison to cheaper shoes. And they shoes are accurate in most component of design, quality and marketing plus the price. Study form male original christian louboutin. you can find christian louboutin outlet a manifestation of stylist around the world. While using the shoe they may supply you with a dust bag. Also an upmarket box will be provided. Both of the shoes enjoy the logo of the unique product. This stuff can also be supplied from the discount louboutins shop at the time you will get yourself a two of shoes from them. You can actually get the best looking outfits through your own efforts that is going to provide much comfort and would expand clothing sense back. As you choose the projects from this retailer, you would probably love the items these many that you will not like every other product for any casual clothes. Christian Louboutin And Christian Louboutin Sale Uk Promise Good In Quality And finest In Price

Related help links:http://www.cheapchristianlouboutinshoesuk.com/christian-louboutin-platforms-brisk-black-cheap-156.html

POst Famous

Total Pageviews