Search This Blog

Pemantau Blog Ini

Follow by Email

Click Here..Please

PROMOSI TERKINI

[Don't worry this link will not have any other inappropriate things]

##Bersama ChurpChurp dan SAys untuk pendapatan tambahan anda HERE !!!!##

Click Here..Please

Saturday, May 28, 2011

Red Devils kalah, Red Warriors menang...

Salam dan selamat pagi,


Hari ini aku agak keboringan lagi kerna menjadi ceo tempat aku li..keh3...so pe kata kita cakap2 sal geng2 red team fotbal red warriors n red devils.

Sape tengok barca lawan man u semalam..sedey tol aku bajet nak tengok last2 tengok lam mimpi, kalo ada bini bleh tolong kejutkan ni la org bujang kalo nk wat pe2 kena sendiri2 keh3..hurm dengar cite barca hentak man.u 3-1 pergh menangis la alex balik pagi td...siap ada video tangan alex terketar2 lagi aku tgk kat fb...kire hebat giler la barca ni...hurm walo favorite team aku man.u namun barca maen lagi hebat jadi nak x nk kna akui jugalah kehebatan mereka..dan berita baik semalam sal red warriors juga menang 1-0 semalam sumbangan abe piya kito..alhamdulillah naik balik negeri cik siti kito..semoga kelate terus maintan playmatch sek yo sokmo..walaupon previous match agak tensen kalah 2-1 ngan t-team sampaikan abg ipo aku yang pergi match masa tue give up xnk g next match...tapi kata2 dibibir saje nak x nk itu terpulang di hati, last2 semalam dia g gak tengok..keh3...red warriors sejati kui3..

p.s;pada teman2 aku tue li la leklok...kasi penuh log book masing2 keh3...

video
jom usha2 higllights man u vs barca..dengan muke sedey kui3...

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh shah layan bola terus update ye?sihat ke?

$h@h_Izn@n said...

hehehhe sihat alhamdulillah kak tgh praktikal skrg..huhuhuhu..

$h@h_Izn@n said...

hehehhe sihat alhamdulillah kak tgh praktikal skrg..huhuhuhu..

POst Famous

Total Pageviews